Ви тут:
Суспільство Україна 

“Більше ніж сила”: в Україні стартував телепроєкт, присвячений ЗСУ

FILM.UA Group презентує перший випуск інформаційно-ознайомлювального проєкту «Більше ніж сила», присвяченого Збройним Силам України.

Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

«Героїчне протистояння повномасштабному вторгненню росії триває – щодня Україну боронять від ворога близько мільйона воїнів. Об’єднавши міць усіх підрозділів, Збройні Сили невтомно виборюють незалежність і територіальну цілісність нашої держави. Кожним прожитим днем ми завдячуємо саме їм – нашим янголам-охоронцям. Та чи багато знаємо про них?
FILM.UA Group спільно з Управлінням зв’язків з громадськістю ЗСУ презентує інформаційно-ознайомлювальний проєкт, присвячений нашим військовим. На YouTube-каналі FILM.UA стартує прем’єра циклу, у першому відео йдеться про Сухопутні війська Збройних Сил України (Сухопутні війська ЗС України)
Мужність наших захисників і захисниць увійде не тільки у підручники з історії України. Боротьба українського народу у кривавій війні, хроніки якої нині не сходять із перших шпальт світової преси, увійде в історію Європи як приклад незламної сили, відданості, відваги в опорі колоніальному, імперському злу. Адже сьогодні українці захищають не тільки державний суверенітет і територіальну цілісність своєї держави – ми боремося за свободу всього цивілізованого світу.
Навіть у найтемніші часи ми знаємо: майбутнє в наших силах. У наших Збройних Cилах!
Команда FILM.UA долучається до національного спротиву і презентує проєкт «Більше ніж сила» – цикл із десяти пізнавальних відео, що виходитимуть на YouTube-каналі FILM.UA (українською та англійською мовами) та сторінках у соціальних мережах».

Мета проєкту – розповісти про структуру та основні положення діяльності Збройних Сил України, а саме різних видів сил, окремих родів сил і родів військ.

«Зараз ми переживаємо надзвичайні часи, коли точно знаємо, від кого залежить наше майбутнє. Але з’ясувалося, що ми майже нічого не знаємо про тих, хто просто зараз вирішує нашу долю. Саме тому разом із військовими вирішили додати трохи фактів до тих емоцій, які відчуваємо сьогодні, і висловити свою вдячність нашим мужнім захисникам», – ділиться продюсерка проєкту Поліна Толмачова.

Проєкт «Більше ніж сила» складається з десяти епізодів, і кожен присвячено окремим видам сил, окремим родам сил та окремим родам військ Збройних Сил України, які наразі дають відсіч російським окупантам. Ми захоплюємося Привидом Києва та іншими героями, але чи знаємо, у яких саме військах вони служать?
Глядачі дізнаються більше про три види ЗСУ: Сухопутні війська; Повітряні Сили, що за роки Незалежності пройшли складний шлях реформування та розвитку, становлення і впровадження стандартів НАТО; Військово-Морські Сили, що з 2014 року в умовах протистояння російській агресії розпочали новий етап свого відродження. Також на вас чекає розповідь про Сили спеціальних операцій; Сили територіальної оборони; Сили логістики; Сили підтримки; бойових медиків Медичних Сил ЗСУ. Завершальний цикл із двох відео буде присвячено окремим родам військ ЗСУ – Десантно-штурмовим і Військам зв’язку та кібербезпеки. Тезисно про головне – те, що має знати кожен українець.

Перше відео циклу «Більше ніж сила» присвячено міцному моноліту, що становить значну частину бойового складу Збройних Сил нашої держави – сучасним Сухопутним військам, які є видом ЗСУ нарівні з Повітряними Силами та Військово-Морськими Силами. Ви дізнаєтеся про основні положення, структуру, символіку й професійні свята Сухопутних військ.

Перейти до вмісту