Ви тут:
Суспільство Україна 

ЗСУ завдали чергового удару по Антонівському мосту на Херсонщині

ЗСУ завдали удару по Антонівському мосту на тимчасово захопленій росіянами Херсонщині. Крім того, українські бійці продовжують тримати вогневий контроль над транспортними артеріями на окупованих територіях.

Про це повідомила очільниця об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк.

Джерело: Прямий

“Антонівський міст — один з транспортних напрямків, який росіяни намагаються реанімувати, але розуміючи, що таку конструкцію не можна залатати відерцем бетону, а потребує досить суттєвого ремонтування та технологічних процесів. Саме тому ми тримаємо під контролем і нагадуємо про свою дистанційну присутність”, – зазначила Гуменюк, додавши що ЗСУ продовжують тримати вогневий контроль над транспортними артеріями на окупованих територіях.

Крім того, Гуменюк підтвердила удари по Каховському мосту 21 серпня.

“Це складна гідротехнічна споруда, робота артилерії там філігранна й обережна, спрямована саме на руйнування планів ворога використати цей обʼєкт для себе”, – повідомила вона й уточнила, що удари були й по ремонтній техніці та плитах, якими намагаються латати дірки.

Тим часом радник голови Херсонської ОВА Сергій Хлань теж підтвердив удари по Антонівському мосту

“ЗСУ знову завдають ударів по Антонівському мосту! Не довелось довго й чекати: росіяни відремонтували – наші Збройні сили підкоректували”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 22 серпня херсонські пабліки повідомили про вибухи у місті біля Антонівського мосту. Водночас російські пропагандисти писали про те, що працює протиповітряна оборона.

фото: telegram Оперативний ЗСУ

Перейти до вмісту