Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

“Ворскла” практично нічого не отримає з телепулу, – віцепрезидент

Віцепрезидент полтавської «Ворскли» Олег Лисак озвучив позицію клубу в ситуації із черговою спробою створити єдиний телепул для трансляцій матчів чемпіонату України.

Про це повідомляє Dynamo.kiev.ua.

«Ворскла» весь час підтримувала створення єдиного ТВ-пулу. Але є нюанси, чотири клуби ліги, у яких своє бачення цього питання.

Не треба ні з ким воювати, є регламент, є статут, написаний для створення правил. Коли створювали лігу, підписалися під цим. Є регламент, затверджений у УАФ. Просто треба почитати і робити це.
Загалом, дуже проста історія. Не хочете виконувати — є санкції. Не треба шукати ні підводного, ні надводного каміння. І не треба списувати на війну, не буває того, що футбол безкоштовний. Футбол — це найвитратніший вид спорту в світі.

Setanta запропонувала, я це підтримую, всі матчі можна буде через добу дивитися в ютубі. Якщо хтось не хоче або не може платити, то в тубі спокійно можна скачати футбол.

Є прямі трансляції. З цього можна щось заробляти. Я вам відверто скажу, що для «Ворскли» запропоновані гроші — це практично нуль. Але ми ідемо на це. Ми могли б теж зайняти позицію, у себе там транслювати і розповідати, що ми самодостатні. Але ми ж кажемо, що хочемо розвиватися по тому ж шляху, що і Європа. Сьогодні ви хочете прямий ефір? Пакет коштує 35 грн. Яка ціна чашки кави в будь-якому кафе?», – зазначив функціонер.

Перейти до вмісту