Ви тут:
Суспільство Україна 

Військовозобов’язані топ-політики та бізнесмени за кордоном – ДБР почало розслідування щодо так званого “Батальйону Монако”

Працівники ДБР розпочали досудове розслідування за фактом, оприлюдненим у журналістському розслідуванні «Української правди», щодо виїзду до Князівства Монако під час російської агресії військовозобов’язаних громадян України.

Джерело: Державне бюро розслідувань

Зокрема, у рамках розслідування кримінального провадження будуть досліджені обставини перетину державного кордону України фігурантами даного розслідування та роль і місце в цьому процесі посадових осіб правоохоронних органів.

17 серпня видання “Українська правда” оприлюднило розслідування про те, що у Монако та Ніцці перебувають нардеп від забороненої партії ОПЗЖ Григорій Суркіс та його брат Ігор, нардеп і столичний забудовник Вадим Столар і забудовник з Дніпра Вадим Єрмолаєв, а також олігарх Костянтин Жеваго який в Україні перебуває у розшуку. Також на Лазурному березі помітили нардепа від ОПЗЖ Ігоря Абрамовича — за місцем його проживання у французькому реєстрі зареєстрована фірма російського банкіра Бориса Давлетярова, журналісти припускають, що український депутат може орендувати віллу у російського фінансиста.

 

Перейти до вмісту