Ви тут:
Культура Полтавщина Суспільство 

У Великобагачанській бібліотеці презентували книгу Тетяни Домашенко

У читальній залі Центральної публічної бібліотеки презентували нову книгу Тетяни Домашенко “Я – Україна”. Присутні мали унікальну можливість почути від самої авторки ті вірші, які лягли в основу збірки. А також придбати збірку поезій з автографом письменниці.

Поетичне слово авторки влучне і потрібне, особливо в складний для нашої країни час. Воно проникає в душу і додає віру в якнайшвидшу перемогу України.

“У цей надзвичайно складний для нашої країни і для кожного з нас час іноді так хочеться чогось такого, що б підтримало дух, було якимось бальзамом для душі. І саме такою розрадою була зустріч з творчою особистістю, людиною, яка має талант від Бога: вміння і бажання писати вірші, якими вона оспівує, прославляє нашу Україну, несучи невимовну любов і світлі почуття до неї – Тетяною Домашенко”, – зазначила начальник відділу культури і туризму управління з питань освіти, культури, молоді, туризму, спорту та гуманітарного розвитку виконавчого комітету Великобагачанської селищної ради Ірина Бережна.

Марія Бойко

Фото: Марина Приходько

Перейти до вмісту