Ви тут:
Анонс Суспільство 

“Сила кожного”: 23 серпня відбудеться благодійний марафон “Сила кожного”

Всеукраїнський марафон “Сила Кожного” до Дня Незалежності України – це онлайн-захід під час якого можна буде познайомитися із українцями, які щодня, кожен на своєму “фронті” наближає перемогу.

Організатори – ГО “Молодіжна організація “Молоде Покоління”, БО “БФ “Відсоток Небайдужих” за підтримки ДУ “Всеукраїнського Молодіжного Центру”.

“Наша сила в наших голосах та ідеях, у вмінні знаходити рішення та не опускати руки, прагнути, захищати,  виборювати та перемагати! Тож всі ми, хто зараз разом, пліч-о-пліч, кожного дня обробляє тисячі запитів про допомогу, працює в тилу та боронить нашу Батьківщину і є та рушійна сила, яка зветься нація, – зазначають організатори. – Напередодні Дня Незалежності України ми вирішили показати цю силу. Пропонуємо доєднатися до трансляції, де ми познайомимо вас з нашими українцями, які щодня, кожен на своєму “фронті” наближає перемогу”.

Під час трансляції будуть оголошені результати конкурсу творчих проєктів “Код Нації” та проведена благодійна лотерея з крутими призами.

Приєднатися до онлайн-заходу можна за посиланнями в instagram та facebook.

Перейти до вмісту