Ви тут:
Суспільство Україна 

росія нарощує сили на Запорізькому та Херсонському напрямках та розконсервовує техніку, – Олексій Громов

російські окупанти продовжують збільшувати сили на Запорізькому та Херсонському напрямках та розконсервовує техніку.

Про це заявив заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу Збройних Сил України бригадний генерал Олексій Громов під час брифінгу 4 серпня, повідомили у Генштабі.

Він наголосив, що росія продовжує використовувати “сирійський” досвід – тотально знищує цивільну інфраструктуру та мирне населення шляхом завдання ракетно-авіаційних ударів. Також противник нарощує свої сили для ведення тривалих бойових дій на нашій території.

“Окупант продовжує збільшувати сили на Запорізькому та Херсонському напрямках. На Криворізький напрямок окупант перекинув три батальйонно – тактичні групи з Новопавлівського напрямку, а також ввів одну таку групу на Запорізькому напрямку”, – сказав заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу Збройних Сил України бригадний генерал Олексій Громов.

Він додав, що поповнення сил та засобів росія здійснює через Керченський міст та територію Криму. Також півострів використовується як плацдарм для особового складу та озброєння. Відмічається перебазування армійської авіації Східного військового округу на територію Криму. росія продовжує розконсервовувати техніку з довгострокового зберігання.

Фото: Генштаб

Перейти до вмісту