Ви тут:
Прес-релізи Суспільство 

ПриватБанк та Payoneer запустили в Приват24 “Запит платежу” та виплачуватимуть новим клієнтам премії за перші платежі

ПриватБанк та Payoneer запустили в Приват24 функцію “Запит платежу”. Новий зручний спосіб отримувати оплату за виконані послуги дозволяє фрілансерам легко надіслати платіжний запит, а їх клієнтам – швидко здійснити оплату. Щоб виставити інвойс, тепер достатньо вибрати баланс та натиснути кнопку «Запитати платіж», запити на оплату можна надсилати компаніям у всьому світі.

“Наприклад, фрілансер може надіслати запит на оплату за послуги веб-розробки клієнту, якому він створює веб-сайт. Щойно ви заповните деталі свого запиту, ми надішлемо вашому клієнту електронний лист від вашого імені з інформацією про спосіб оплати (ви також отримаєте копію для обліку). Ваш клієнт може вибрати бажаний спосіб оплати та надіслати кошти безпосередньо на ваш аккаунт Payoneer”, – розповів керівник напрямку переказів ПриватБанку Марія Страшко.

Також з 10 серпня 2022 року і до 10 лютого наступного року ПриватБанк та Payoneer запускають для українців акцію, в рамках якої будуть виплачувати 1 000 грн на картку та 50 дол США на аккаунт Payoneer клієнтам, які створили аккаунт через Приват24 після 28 квітня 2022 року та протягом одного з етапів акції переказали кошти з Payoneer на картку фізичної особи або валютний рахунок ФОП на суму від 1 000 долл США (в еквіваленті).

У травні ПриватБанк інтегрував сервіс Payoneer в Приват24 (моб і веб), що дозволило клієнтам швидко, зручно та без додаткових комісій переказувати кошти на рахунки та картки ПриватБанку. Інтеграція Payoneer в Приват24 дає клієнтам нові можливості та спрощує отримання платежів. Як зареєструватися та вивести кошти з Payoneer через Приват24 – на відео https://www.youtube.com/watch?v=DEssHcb-tEI

Перейти до вмісту