Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

Профільна комісія погодила кандидатури для нагородження Нагрудним знаком Полтавської обласної ради “За вірність народу України”

19 серпня під головуванням Олега Хардіна відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань правоохоронної діяльності, боротьби з корупцією, забезпечення прав і потреб військових та учасників бойових дій. Депутати погодили кандидатури для нагородження почесною відзнакою – Нагрудним знаком Полтавської обласної ради “За вірність народу України”.

Про це повідомили у Полтавській обласній раді.

У засіданні взяли участь перший заступник голови обласної ради Олександр Лемешко, заступники голови обласної ради Олег Бєлоножко та Лілія Руроєва, депутати обласної ради: Сергій Бульбаха, Василь Кириченко, Наталія Гранчак, Олег Баканов та Володимир Ярошенко (працювали в онлайн режимі), заступник керівника апарату ‒ керуючий справами виконавчого апарату обласної ради Тетяна Паутова, керівники структурних підрозділів обласної військової адміністрації, виконавчого апарату обласної ради.

Також комісія розглянула лист військової частини А7044 щодо надання необхідного фінансування за рахунок видатків обласного бюджету для проведення ремонтних робіт у приміщеннях військової частини та рекомендували обласній військовій адміністрації розглянути можливість фінансування робіт в межах Комплексної програми щодо забезпечення законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян та оборонної роботи на 2021 – 2027 роки.

Під час засідання розглянули депутатське звернення Володимира Ярошенка щодо внесення змін до положення про почесну відзнаку – Нагрудний знак Полтавської обласної ради “За вірність народу України”. В контексті даного питання комісія рекомендувала депутатам надати пропозиції щодо концепції обласної відзнаки для волонтерів для подальшого розгляду на засіданні.

Фото: Полтавська обласна рада

Перейти до вмісту