Ви тут:
Анонс Оголошення Полтавщина Суспільство 

Полтавська школа влаштовує ярмарок на підтримку військових

12 серпня полтавців і гостей міста запрошують на благодійний ярмарок до Павленківського парку, аби зібрати кошти на потреби наших полтавських захисників, які захищають Україну від російської навали під Мар’їнкою.

У програмі заходу продаж товарів (організатори запрошують майстрів та підприємців, контакт +380663041614 Сергій), фотозони, розваги з аніматорами, майстер-класи тощо. Найцікавіше у програмі – безпрограшні лотереї, в яких розігруватимуться різноманітні товари та послуги (від книжок та канц.товарів до безкоштовних фотосесій/масажів/сертифікатів на 500 грн від спонсорів).

Спонсори лотереї – магазин «Фортуна», «COFFEE@DONUTS», «Територія Кави», суші-бар «АКІТА SUSHI», парк розваг «Розважайка» на Павленках, «Сирне Королівство», перша галушкова мануфактура «Комора», «Леляківська сироварня», магазин-ресторан напівфабрикатів «Сито», @alina_nail_manicure, фотограф @annabell.photo.poltava, @sylenko_makeup, «MARY. JANE.BEAUTYBAR». Організатори тішаться, що список благодійників збільшується. 

Дійство планують з 12:00 до 19:00 на подвір’ї Полтавської ЗОШ №9.

Марія Бойко

Перейти до вмісту