Ви тут:
Кримінал Полтавщина Суспільство 

На присадибній ділянці жителя Кременчука виявили близько 200 рослин коноплі

На земельній ділянці 45-річного жителя Кременчука оперативники Управління боротьби з наркозлочинністю поліції області спільно зі слідчими Кременчуцького райуправління поліції виявили близько двох сотень рослин конопель.

Про це повідомили у поліції Полтавщини.

За інформацією начальника регіонального Управління боротьби з наркозлочинністю Ігоря Поліщука, під час санкціонованого обшуку за місцем проживання чоловіка правоохоронці вилучили нарковмісні рослини, розфасований канабіс, електронні ваги та саморобний пристрій для вживання наркотиків.

“Вилучені під час процесуальних дій речові докази спрямували на судову експертизу. Слідчі, за процесуального керівництва Кременчуцької окружної прокуратури, готують фігурантові підозру у вчиненні наркозлочинів”, – розповів заступник начальника обласної поліції Сергій Рекун.

На даний час триває досудове розслідування за частиною 1 статті 309 (Незаконне виготовлення, зберігання наркотичних засобів) Кримінального кодексу України та частиною 2 статті 310 (Незаконний посів або незаконне вирощування конопель у кількості п’ятдесят і більше рослин).

Довідково. За вирощування конопель без передбаченого на це дозволу суд може призначити від трьох до семи років позбавлення волі.

Фото: поліція

Перейти до вмісту