Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

На Полтавщині попрощалися з Ігорем Андрущенком, який загинув під час обстрілу окупантів на Донеччині

26 серпня у Лохвиці прощалися з українським захисником Ігорем Олександровичем Андрущенком. Воїн загинув 21 серпня під час обстрілу російськими військами поблизу населеного пункту Мазанівка Слов’янського району Донецької області.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Лохвицької міської ради.

Зустріли кортеж з тілом загиблого живим коридором, а потім провели воїна в останню путь на Іванківському цвинтарі, де відбувся жалобний мітинг.

Народився Ігор Андрущенко 3 травня 1988 року. У рідному місті навчався у Лохвицькій загальноосвітній школі №3. Останнім часом працював водієм у дочірньому підприємстві “Лохвицький шлях”. Разом з дружиною виховував двох синів. 25 березня  був призваний до лав Збройних сил України по мобілізації. Мав звання солдата, служив на посаді стрільця-санітара механізованого відділення.

Воїнові назавжди залишиться 34 роки…

Заступник начальника другого відділу Миргородського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки майор Андрій Радаєв вручив матері захисника Державний Прапор України, який почесна варта зняла з домовини. У честь воїна Ігоря Андрущенка на кладовищі пролунав трикратний стрілецький салют.

Фото: фейсбук

Перейти до вмісту