Ви тут:
Анонс Культура Оголошення Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині для переселенців та місцевих жителів влаштовують вистави, концерти та майстер-класи: анонс на тиждень

Полтавські обласні академічні театр імені Гоголя, театр ляльок, симфонічний оркестр та обласна філармонія організовують безкоштовні заходи для всіх охочих.

Анонс заходів на цей тиждень опублікував на своїй фейсьбук-сторінці начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін.

25 серпня – майстер-клас із художньої майстерності (Полтава), вистава «Виконувач бажань» (село Мартинівка Полтавського району) від театру імені Гоголя; вистава «Кіт у чоботях» (Скороходове), вистава «Семеро козенят та вовк» (Кременчук) від театру ляльок; концертна програма «Без пісень, які ми українці?» від обласної філармонії (села Заворскло та Микільське, Терешківська ТГ) від симфонічного оркестру.

26 серпня – майстер-клас із хореографії (Полтава), вистава «Сватання на Гончарівці» (Велика Рублівка) від театру імені Гоголя; вистава «Хитре Лисеня» (Полтава) від театру ляльок; концертна програма пісенно-танцювального ансамблю «Полтава» «Музика радості й надії» обласної філармонії (Опішня); відкрита репетиція симфонічного оркестру для ВПО та жителів міста (Полтава).

27 серпня – майстер-клас із вокалу (Полтава), вистава «Малюк і Карлсон» (Карлівка) від театру імені Гоголя; майстер-клас «Лялькотерапія» (Полтава), вистава «Маленька Фея» (Котельва), вистава «Золоте курча» (Полтава) від театру ляльок; концертна програма «Добрі пісні добрим людям» (села Драбинівка й Суха Маячка, Драбинівська ТГ) від обласної філармонії; концерт оркестру з нагоди Дня Незалежності для ВПО та жителів міста (Полтава).

28 серпня – майстер-клас з акторської майстерності (Полтава), вистава «Сватання на Гончарівці» (Карлівка) від театру імені Гоголя; концерт «Музика під відкритим небом» від обласної філармонії (Полтава).

Детальна інформація про час і місце – 050 730 59 48 (Полтавський театр ляльок), 099 191 38 36 (Полтавський симфонічний оркестр), 050 109 91 75 (Полтавський театр імені Гоголя), 066 855 90 99 (Полтавська обласна філармонія).

Фото: фейсбук

Перейти до вмісту