Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

“Готуємось до школи разом”: на Полтавщині правоохоронці запрошують долучитися до благодійної акції

Благочинний збір шкільного приладдя та інших речей, що можуть стати у пригоді під час навчального процесу, триватиме до кінця серпня у Лубнах, Лохвиці, Шишаках та в Полтаві.

Як повідомляє ГУ НП в Полтавській області, мета добрих намірів – допомогти дітям, постраждалим від воєнної агресії російської федерації, та сім’ям, які опинилися у складних життєвих обставинах, підготуватися до нового навчального року.

Як повідомила інспекторка відділу ювенальної превенції обласної поліції Юлія Таран, подарунок для школяриків можна буде залишити в пункті збору. Адреси таких пунктів (з міркувань безпеки учасників) не публікуємо, однак пропонуємо варіанти отримання інформації про них.

Так, дізнатися про місце та час проведення акції можна у наступні способи:
– безпосередньо у працівників ювенальної превенції районних підрозділів поліції або поліцейського офіцера громади, який обслуговує ваш населений пункт;
– надіслати запит на сторінку Ювенальної поліції Полтавщини у Facebook або в Instagram @juvenal.police.polt. Для швидкого пошуку потрібної сторінки пропонуємо скористатися QR-кодом.


Контейнери із зібраним шкільним приладдям правоохоронці передадуть родинам, яким дійсно потрібна наша з вами допомога.

Перейти до вмісту