Ви тут:
Суспільство Україна 

Другий саміт Кримської платформи гучно проголосив: Крим є невід’ємною частиною України, – представник Президента України в АР Крим

Від початку повномасштабного вторгнення на території Криму незаконно затримано понад 130 осіб, які відкрито чинять спротив окупації та підтримують Україну.

Про це постійний представник Президента України в АР Крим Таміла Ташева заявила під час брифінгу на майданчику Офісу Глави держави щодо спротиву окупації на території тимчасово окупованого Криму.

«Другий саміт Кримської платформи гучно проголосив: Крим є невід’ємною частиною України, і наша держава повертатиме окупований Росією півострів тим шляхом, яким ми самі вирішимо.

Від початку повномасштабного вторгнення на території Криму незаконно затримано понад 130 осіб, які відкрито чинять спротив окупації та підтримують Україну.

Щодня дедалі більше наших громадян відкрито демонструють спротив окупації та підтримку України: активно діє рух опору «Жовта стрічка», небайдужі активісти формують захищені канали зв’язку, організовують підпільні рухи, спалюють автомобілі окупантів, кидають запальні суміші в адмінбудівлі та військкомати, де проводиться прихована мобілізація.

Україна цінує життя своїх громадян і закликає подбати про базові заходи безпеки: забезпечте собі доступ до укриттів і намагайтеся триматися якомога далі від військових об’єктів.

Повідомляйте спецслужбам України всю відому вам інформацію про окупантів, щоб звільнення Криму відбулося швидше.

РФ уже програла цю війну, бо перемогти брехнею ніколи не вийде. Тож радимо окупантам самостійно та якнайшвидше покинути територію Кримського півострова», – йдеться у повідомленні.

Перейти до вмісту