Ви тут:
Кримінал Полтавщина Суспільство 

Вилучили понад 28 кг канабісу: на Полтавщині у підвалі будинку чоловік облаштував “лабораторію”

Полтавська обласна прокуратура передала до суду обвинувальний акт щодо 47-річного жителя Полтавського району, якому інкримінують скоєння злочинів у сфері обігу наркотичних засобів.

Про це повідомили у Полтавській обласній прокуратурі.

За даними слідства, чоловік у підвалі будинку за місцем свого проживання облаштував “лабораторію”, в якій кустарним способом вирощував рослини коноплі.

“Під час обшуку з “лабораторії” правоохоронці вилучили понад 28 кг особливо небезпечного наркотичного засобу – канабісу, 6 кущів конопель, гроубокси, обладнання для крапельного поливу, вентилятори тощо. Також у ході особистого обшуку фігуранта у зовнішній кишені кофти виявлено паперовий згорток із канабісом”, – йдеться у повідомленні.

Дії особи кваліфіковано за ч. 3 ст. 307, ч. 1 ст. 309 та ч. 3 ст. 313 КК України (незаконні виготовлення, зберігання особливо небезпечних наркотичних засобів з метою збуту в особливо великих розмірах, зберігання особливо небезпечного наркотичного засобу без мети збуту, виготовлення та зберігання обладания, призначеного для виготовлення наркотичних засобів).

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося слідчим управлінням Головного управління Національної поліції в Полтавській області за процесуального керівництва Полтавської обласної прокуратури.

Перейти до вмісту