Ви тут:
Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

У Полтаві виявили нелегального мігранта

27 липня під час здійснення заходів щодо контролю за перебуванням іноземців на території України працівниками УДМС у Полтавській області у взаємодії з працівниками поліції виявлено нелегального мігранта. Іноземець є громадянином Вірменії, який більше 2 років нелегально перебуває на території держави та ухиляється від виїзду з України.

Про це повідомили в УДМС України в Полтавській області.

Порушника міграційного законодавства притягнуто до адміністративної відповідальності за ознаками частини 1 статті 203 КУпАП (порушення правил перебування в Україні).

За 7 місяців поточного року на Полтавщині:

– виявлено 144 нелегальних мігрантів, відносно яких прийнято 136 рішень про примусове повернення, у тому числі 14 – із застосуванням заборони подальшого в’їзду в Україну, окрім того, прийнято 40 рішень про заборону в’їзду в Україну у відповідності статті 13, 30 ЗУ «Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства»;

– прийнято 3 рішень про примусове видворення;

– поміщено нелегальних мігрантів до Пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства – 2 особи.

Загалом з початку року, за результатами вжитих заходів виявлено та задокументовано 373 факти порушення міграційного законодавства, за якими складено протоколи за адміністративні правопорушення (у тому числі 310 – частина 1 статті 203 КУпАП, 7 – стаття 204 КУпАП, 63 – стаття 205 КУпАП, 1 – стаття 206 КУпАП).

 

Перейти до вмісту