Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Полтаві намагалися викрасти платіжний термінал

До Полтавського районного управління поліції 7-го липня, близько 1:30, надійшло повідомлення від місцевих мешканців, що невідомі особи намагаються викрасти платіжний термінал по вулиці Європейській. Поліція розпочала досудове розслідування.

Джерело: поліція Полтавської області у Facebook

Слідчо-оперативна група поліції, яка прибула на місце події, попередньо встановила, що невідомі особи намагалися викрасти платіжний термінал, демонтували його та залишили на тротуарі. Наразі поліція проводить оперативно-розшукові заходи щодо встановлення причетних до злочину осіб.
За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Полтавської окружної прокуратури, розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 15 (Закінчений замах) частини 4 статті 185 (Крадіжка вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Правоохоронці звертаються до полтавців, якщо вам відома інформація про осіб, які можуть бути причетними до вчинення цього злочину, просимо повідомити до поліції за номерами: 0506062919 (чергова частина Полтавського райуправління), 102 або будь-яким іншим зручним для вас способом.

Перейти до вмісту