Ви тут:
Оголошення Полтавщина Суспільство 

У Полтаві анонсують благодійний аукціон на користь підрозділу ЗСУ

Всіх бажаючих запрошують долучитися до збору коштів на потреби наших захисників спецпідрозділу «Зґард».

Благодійна організація «Благодійний фонд «Спадок України» організовує аукціон з продажу творів мистецтва. Усі кошти будуть передані нашим хлопцям – військовому спеціальному підрозділу «Зґард» для захисту від російського агресора. Фонд зареєстрований та діє головним чином на території Полтави та області. До військового підрозділу «Зґард» входять в тому числі і воїни з Полтавщини, наші земляки. Детальніше про підрозділ можна дізнатися зі сторінки у Facebook.

Картини для аукціону передали художники Володимир Кривий, Валентин Кулаков, Євгенія Гавришенко, Світлана Конопльова, Віктор Шершень, Анатолій Кривобоченко, Григорій Волков, Олена Волкова, Олексій Соболевський, Тетяна Прилипко, Наталія Гулянок, Ольга Клочко, Інна Гуржій та Лариса Лукаш.

Організатори діють в рамках законодавства, прозоро, буде складено та надано всі звіти по аукціону та використанню коштів. Непродані роботи, якщо такі будуть, повернуться до власників.

Телефон (вайбер, телеграм) координатора фонду для авторів-благодійників: +380500823436 Вікторія Циганкова (організаційні питання).

Аукціон відбудеться 12 липня о 15:00 в Арт-сіті (ТРЦ «Київ», 3й поверх). Вхід по запрошеннях.

Перейти до вмісту