Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Лохвиці попрощалися з військовим Костянтином Мандрикою

4 липня у Лохвиці попрощалися з Героєм, який загинув, захищаючи Україну, Мандрикою Костянтином Олександровичем. Зустріли тіло полеглого живим коридором, а потім провели воїна в останню путь на Іванківському цвинтарі.

Про це повідомили у Лохвицькій міській раді.

Старший солдат Збройних сил України Костянтин Мандрика під час ворожого артилерійського обстрілу отримав осколкове поранення, несумісне з життям. Бійцю було лише було лише 33 роки…

Костянтин народився 25 жовтня 1988 року у селі Білогорілка Лохвицького району Полтавської області. Після школи закінчив Полтавське ПТУ №3, отримавши спеціальність слюсаря. З 25 жовтня 2007 року по 22 жовтня 2008 року перебував на строковій військовій службі в лавах ЗСУ. Після повномасштабного вторгнення військ російської федерації на територію України 5 квітня 2022 року був мобілізований до лав Збройних сил України.

“Лохвицька громада розділяє біль тяжкої втрати і висловлює співчуття мамі Людмилі Петрівні, дружині Наталії Миколаївні, доньці Мілані, всім рідним і близьким загиблого. Світла пам’ять про Костянтина Мандрику вічно житиме в серцях лохвичан. Слава і вічна пам’ять Герою! Слава Україні!”, – зазначили у міській раді.

Фото: Лохвицька міська рада

Перейти до вмісту