Ви тут:
Суспільство Україна 

У драмтеатрі окупованого Херсону росіяни облаштували склад боєприпасів, – розвідка

У приміщенні Херсонського драматичного театру ім. Миколи Куліша російські війська облаштували склад артилерійських боєприпасів.

Про це повідомили в Головному управлінні розвідки МО України.

“Розвантаження вантажних автомобілів поряд із театром проводилось уночі з 11 на 12.07. Наразі здійснюється посилена охорона приміщення театру, проводиться патрулювання скверу та вулиць довкола театру”, – зазначили у розвідці.

Крім того, у тимчасово окупованому Херсоні розповсюджують другий номер російської газети “Надднепрянская правда”. Порівняно з першим випуском, тираж збільшено вчетверо – до 40 тисяч примірників. Серед заголовків газети – “Херсон получит: паспорта, связь, российские банки”, “Новости СВО”, “Профсоюз всегда беспокоился о правах трудящихся” тощо.

“В окупаційній адміністрації Херсону очікується прибуття з РФ групи політтехнологів, які мають організувати підготовку та проведення “референдуму”. Їх планують розмістити в готелі “Бордо”, який взято під посилену озброєну охорону”, – йдеться у повідомленні.

На територію мобільного госпіталю в Херсоні росіяни доставили 2 од. тентованих КамАЗів з пораненим особовим складом (приблизно 40 осіб).

Перейти до вмісту