Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

Полтавці здобули чотири медалі на чемпіонаті України з вільної боротьби серед молоді

В активі наших спортсменів одне «срібло» і три «бронзи».

За інформацією «Полтавщини-спорт», днями у Конча-Заспі відбувся Чемпіонат України з вільної боротьби серед спортсменів до 23-х років. В турнірі брали участь спортсмени з Полтавщини і здобули чотири медалі різного ґатунку.

Полтавець Артем Кривенко виборов срібло” у ваговій категорії до 65 кг. Наш спортсмен у кваліфікації переміг Юрія Вовка з Тернопільщини. Потім ще одного представника Полтавщини Ярослава Бредуна. У півфіналі Артем здолав киянина Ростислава Пруса. У фіналі Артем поступився Еріку Арушаняну з Херсонщини.

У ваговій категорії до 73 кг «бронзовим» призером став Микита Моргун. Він переміг Владислава Бодоряка з Івано-Франківська, але потім у півфіналі поступився киянину Тимуру Гудимі. Потім у поєдинку за «бронзу» наш спортсмен здолав Володимира Мусієнка з Сумщини.

Ще один представник Полтавщини — Денис Биков — виборов «бронзу» у ваговій категорії до 86 кг. У першому поєдинку він переміг франківці Івана Чорногуза та Олександра Возного з Київщини. Потім у півфіналі — він поступився киянину Владиславу Прусу. У поєдинку за «бронзу» Денис Биков переміг Кирила Кобзаря із Запоріжжя.

Ще одну «бронзу» виборов Денис Пасічніченко. Він у першому поєдинку поступився киянину Отто Готфріду, і був змушений змагатися у втішних сутичках. Там він переміг Ореста Назарчука з Житомирщини та Данила Фатєєва з Дніпропетровщини.

Перейти до вмісту