Ви тут:
Суспільство Україна 

Окупанти готують фейкове “розслідування” про жахіття у драмтеатрі Маріуполя, – розвідка

Головне управління розвідки Міністерства оборони України заявляє, що російські окупанти готують фейкове “розслідування” про події в Маріупольському драмтеатрі, щоб покласти відповідальність за злочин на українців.

Про це повідомляє ГУР Міноборони України.

“Окупанти готують до оприлюднення власне псевдорозслідування про обставини бомбового удару по драмтеатру Маріуполя. Мета такого заходу – спробувати зняти із себе відповідальність за вбивство кількох сотень мирних жителів, які на момент удару переховувались в приміщенні театру. Більшість з них – жінки та діти.
Наразі окупанти, за допомогою кількох знімальних груп російських телеканалів, готують постановчі відео, які начебто “мають довести”, що вибух у Маріупольському драмтеатрі стався всередині приміщення. Всі руйнування відбулись начебто “внаслідок детонації великої кількості вибухівки”, а кількість жертв становила не більше 14 людей.
Російські пропагандисти навіть знайшли так званих “свідків”, які бачили, як напередодні “люди у військовій формі заносили ящики” всередину будівлі”.

Перейти до вмісту