Ви тут:
Анонс Оголошення Полтавщина Суспільство 

“Об’єднані”: 2 липня у Полтаві проведуть благодійний ярмарок

Об’єднання МІСТОХАБ запрошує 2 липня на благодійний ярмарок “Об’єднані” заради перемоги, який проводитимуть за адресою – вулиця Спаська, 10.

На ярмарку організатори хочуть показати ідею єдності, яку ніхто не очікував побачити. Українці в критичний момент почали робити все можливе, кардинально змінивши свій рід діяльності. Стали військовими, волонтерами, чи поїхали закордон щоб зберегти майбутніх свідомих українок і українців, зберегти історію чи привезти гуманітарну допомогу. Всі вони працюють для перемоги.

Це фандрайзинговий захід спрямований на збір коштів для наших захисників та захисниць. МІСТОХАБ планує познайомити полтавців і гостей міста з волонтерами, щирими людьми, які кожен день віддають свій час, бо так треба.

Попередній проєкт МІСТОХАБу “Книга перемоги” зібрав 124 500 грн. Ці кошти вже витратили на закуплю дрона та рацій. А на недавній їх події Speakлування вдалося зібрати 51901 гривень, які перераховані громадській організації Оборона Полтави на потреби ЗСУ. Наразі збирають кошти на купівлю тепловізора, приладу нічного бачення та дрону для аеророзвідки.

На ярмарку гостям обіцяють чимало цікавого. Долучайтесь, на вас чекають: майсеркласи, виставка, патріотичний маркет від Оборона shop, фудкорт. Ви зможете: підписати прапор військовому і написати лист.

Також на заході вас очікує музична терапія від:

14:00-17:00 – Kadilllove (стиль – house)

17:00-18:00 Andy Nosik 

18:00-19:00 МОРЯ 

Фото: ілюстративне

Перейти до вмісту