Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині триває реєстрація переселенців на програму виплати грошової допомоги від “Карітас Полтава”

БФ “Карітас Полтава” провів реєстрацію на програму виплати грошової допомоги для внутрішньо переміщених осіб у громадах Полтавської області.

Про це повідомили у Полтавській обласній раді.

Ця програма виплати грошової допомоги стала доступна для громад області в межах підписаного Меморандуму про співпрацю між Полтавською обласною радою та Благодійною організацією “Благодійний фонд “Карітас Полтава”.

У межах Меморандуму учасниками програми вже стали Петрівсько-Роменська, Сергіївська, Зіньківська, Краснолуцька, Великобудищанська,  Решетилівська, Шишацька, Опішнянська, Градизька, Оржицька, Ланнівська, Новосанжарська, Котелевська, Семенівська,  Глобинська, Лохвицька, Диканська, Миргородська, Комишнянська, Ромаданська, Великорублівська, Скороходівська та Козельщинська, Лубенська, Гребінківська, Хорольська, Драбинківська та Нехворощанська громади.

Відповідно до інформації від БО “Благодійний фонд “Карітас Полтава”, розраховувати на грошову допомогу можуть вразливі верстви населення: вагітні, люди з інвалідністю, багатодітні родини, самотні, важкохворі, одинокі батьки. Сума грошової виплати на одну особу становитиме 6 660 грн.

Фото: Полтавська облрада

Перейти до вмісту