Ви тут:
Суспільство Україна 

Ворог переформатовує свої кораблі у Чорному морі, – ОК “Південь”

У готовності до ракетних ударів перебувають: один корабель і один підводний човен, споряджені 12 крилатими ракетами. Також в готовності до дій перебувають п’ять великих десантних кораблів.

Про це повідомили в Оперативному командуванні “Південь”.

“Отже заборона відвідування узбережжя, що є наразі не місцем відпочинку, а потенційним рубежем оборони, попередження про небезпеку купання в морі через загрозу детонації морських мін, так само важливі, як сигнали повітряної тривоги, і їх не варто ігнорувати, заради збереження власного життя”, – наголосили в оперативному командуванні.

Протягом 5 червня по позиціях ворог наніс авіаційний удар гелікоптерами Ка-52. У відповідь, по ворожих підрозділах, нашою авіацією нанесено 3 ураження.

Українські військові знищили 59 окупантів, танк та 6 інших броньованих машин, зенітно-ракетний комплекс «ТОР М1», реактивна система залпового вогню, самохідна гаубиця «Гвоздика», 5 автівок. Також в 3 різних населених пунктах Херсонщини знищено 3 польових склади боєприпасів.

Також повідомили, що окупаційна влада на Херсонщині відбирає приватний бізнес у місцевих підприємців. Зокрема, загарбники хочуть привласнити регіональні АЗС, щоб на них продавати завезене з Криму пальне.

На Миколаївщині ворог продовжує обстріли населених пунктів вздовж лінії зіткнення.

Фото: ілюстративне

Перейти до вмісту