Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

“Військотики”: полтавські волонтери проводять аукціон

1 червня у Полтаві презентували колекцію унікальних листівок “Військотики”. Кожен охочий може долучитися до 24-годинного аукціону, аби отримати унікальну листівку.

Аукціон триватиме 24 години і закінчиться о 15.00 2 червня, повідомили на фейсбук-сторінці “Оборона Полтави”.

“Аукціон відкрито. 14 унікальних листівок в колекції “Військотики”, створеної Сергієм Мошенко за підтримки громадського руху Оборона Полтави. Роботи являють собою фото з 14-тьма справжніми діючими військовими та 14 котиками”, – йдеться у повідомленні.

Кожен охочий зможе поставити ставку під постом стартова ціна 1000 грн. Вся колекція має порядковий номер починаючи від 001 до 100.

“Боротьбу будемо вести за перший серійний номер. Той хто поставить найбільшу ставку отримають перші номери, а хто менше відповідно по спаданню до 10 порядкового номеру. Аукціон проводиться у Instagram аккаунті Оборони Полтава”, – йдеться у повідомленні.

Також можна придбати листівки можна в крамниці “Оборони Полтави” за адресою Майдан Незалежності 1Б, на події SPEAКЛУВАННЯ від МІСТОХАБ та LOCAL0532, або в мережі дружніх кав’ярень та закладів з якими співпрацює громадський рух “Оборона Полтави”. Весь прибуток який отримають з продажу цих листівок буде направлений на потреби військових.

Перейти до вмісту