Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

Відома полтавка здобула нагороду у престижних змаганнях вперше після тривалої дискваліфікації

Ольга Корсун стала кращою у потрійному стрибку та стрибках у довжину.

Як повідомляє «Полтавщина-спорт», у Луцьку відбувся Благодійний відкритий чемпіонат Луцька з легкої атлетики «Разом до Перемоги». У змаганнях брали участь спортсмени з різних областей України, в тому числі й з Полтавщини. Дві наші спортсменки повернулися додому з медалями.

Дві “золоті” нагороди до свого активу записала полтавка Ольга Корсун. Вона перемогла у стрибках у довжину, показавши результат 6,16 м. Друге місце тут також посіла представниця Полтавщини — кременчужанка Наталія-Вікторія Хамула. Вона показала результат 6,14 м. На третьому місці Анастасія Шевгеніна з Дніпропетровщини, яка показала результат 5,93 м.

Нагадаємо, що влітку 2019-му році полтавка Ольга Корсун перемогла на Всесвітній Універсіаді у потрійному стрибку. Однак в грудні 2019-го Ольгу дискваліфікували до липня 2021 за провалений допінг-тест. Генеральний секретар ФЛАУ Михайло Медведь заявив, що в організмі Ольги було виявлено сліди сечогінних препаратів, які не вважаються серйозним допінгом, але допомагають регулювати вагу та стимулювати м’язи.

Перейти до вмісту