Ви тут:
Погода Полтавщина Суспільство 

Спека ще втримається на Полтавщині, – Наталка Діденко

21 червня в Україну прийде холодний атмосферний фронт. Проте спека ще втримається на сході та півдні країни, у Дніпрі з районами, на Сумщині та на Полтавщині.

Про це повідомила синоптик Наталка Діденко.

“Повітря зміниться на свіжіше. Протягом дня вівторка температура повітря у західних, північних областях та в багатьох центральних знизиться до +20+26 градусів. Спека ще втримається завтра на Сході, Півдні, у Дніпрі з районами, на Сумщині та на Полтавщині. Та й там вже у середу також стане легше дихати”, – зазначила Наталка Діденко.

21 червня короткочасні дощі, місцями з грозами, пройдуть у західній частині України, на Півночі, ввечері можливі на Одещині, Миколаївщині та Луганщині. У більшості областей України можливі сильні пориви північно-західного вітру.

За інформацією sinoptik, 21 червня небо у Полтаві буде ясним увесь день, лише ввечері воно затягнеться хмарами. Без опадів. Найближчої ночі температура повітря становитиме +20+22, вдень – до +30 градусів.

Крім того, Наталка Діденко додала, що у середу температура повітря вирівняється по всій Україні, передбачається +20+26 градусів, а на Півночі місцями навіть +17+20 градусів. 

Перейти до вмісту