Ви тут:
Суспільство Україна 

роспропаганда поширює маніпуляцію про те, що скоро громадяни Польщі зможуть обіймати в Україні адміністративні та державні посади, – ЦПД

Кремль продовжує свою дезінформацію.

Як повідомляє Центр протидії дезінформації, роспропаганда поширює маніпуляцію про те, що скоро громадяни Польщі зможуть обіймати в Україні адміністративні та державні посади, служити в армії та спецслужбах, а польська поліція отримає право стежити за правопорядком в Україні.

Доводимо, що зазначені твердження є навмисною дезінформацією кремля.

“Законопроєкт, на який посилаються маніпулятори, анонсований Президентом України як аналог ухваленого Польщею закону про підтримку українців, які прибувають до їхньої країни через війну. Наразі жодних офіційних підтверджень можливості громадян Польщі у разі ухвалення такого закону обіймати в Україні адміністративні та державні посади немає. Конкретні положення українського законопроєкту розробляє МЗС України. Маніпулятивне трактування майбутнього закону є продовженням дезінформаційної кампанії рф з безпідставних звинувачень Польщі у намірах поступово взяти під контроль західні регіони України з подальшою анексією”, – йдеться у повідомленні.

Перейти до вмісту