Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

Рятувальники розібрали 75% завалів ТРЦ у Кременчуці: виявлено 8 фрагментів людських тіл

Станом на 8 годину 29 червня пошукові роботи продовжуються, здійснюється розбирання пошкоджених будівельних конструкцій за допомогою важкої інженерної техніки та засобів малої механізації.

Джерело: ДСНС України

Надзвичайники вже  обстежили та розібрали уламки будівельних конструкцій на 75 % загальної площі об’єкту.

Слідчими оперативними групами Нацполіції проводяться слідчі дії.

Внаслідок обстрілу торгівельного центру загинуло 18 осіб (з яких 1 особа померла в лікарні), під час розбору завалів виявлено 8 фрагментів людських тіл.

За медичною допомогою звернулося 61 особа, з них 26 було госпіталізовано до лікарні інтенсивного лікування м. Кременчук. Усім постраждалим надається необхідна медична допомога.

Близько 17 год. 27 червня під час гасіння пожежі втратив свідомість начальник чергової зміни ОКВ 4 ДПРЗ, якого з попереднім діагнозом отруєння продуктами горіння було доставлено до реанімаційного відділення Кременчуцької ЦРЛ. На цей час проходить амбулаторне лікування.

О 4 год. 12 хв. 29 червня під час підготовки до демонтажу залізобетонних плит, стався зсув однієї з них, внаслідок чого отримали травми два співробітника ДСНС – начальник караулу 5 ДПРЧ м. Миргород та старший рятувальник дозиметрист АРЗ СП. Наразі вони перебувають у лікарні.

Координацію заходів на місці події здійснює Штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

Місцевими органами влади організовано всебічне забезпечення залучених до ліквідації наслідків обстрілу сил і засобів.

До робіт залучено 392 особи та 65 од. техніки, з них від ДСНС 195 осіб та 47 од. техніки ( ТРО 30 осіб; НГУ 40 осіб; комунальні служби 110 осіб, 13 од. техніки, НПУ 14 осіб та 4 од. техніки, швидка медична допомога 3 особи та 1 од. техніки).

фото: ДСНС України

Перейти до вмісту