Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Полтавська ОВА отримала технічну допомогу в межах проєкту “ГОВЕРЛА”

Полтавська обласна військова адміністрація, як реципієнт проєкту “ГОВЕРЛА”, що фінансується агентством Сполучених Штатів з міжнародного розвитку USAID, отримала міжнародну технічну допомогу. Це – ІТ-обладнання (10 ноутбуків, 3 багатофункціональних пристрої та комплектуючі одиниці), офісний папір, 20 подовжувачів на котушках, 100 вогнегасників ВП-5.

Про це повідомили у Полтавській ОВА.

Як зазначив начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін, отримане обладнання буде використане для підвищення ефективності урядування та покращення співпраці з територіальними громадами, кращого реагування на надзвичайні ситуації і виклики.

“ГОВЕРЛА” також надає безпосередню та таку необхідну у цей важкий період підтримку територіальним громадам-учасникам проєкту – Миргородській, Оржицькій, Диканській, Лубенській, Сенчанській.

“Усе буде Україна! Разом до перемоги! Дякуємо партнерам – проєкту USAID “ГОВЕРЛА”, – додав Дмитро Лунін.

Довідково: Проєкт “Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування” (“ГОВЕРЛА”) один з найбільших проєктів USAID з підтримки органів місцевого самоврядування і реформи децентралізації, що працює на національному та місцевому рівнях заради розвитку всіх громад.

Фото: Полтавська ОВА

Перейти до вмісту