Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Поблизу Слов’янська загинув військовий з Полтавщини Максим Шевченко

28 червня поблизу міста Слов’янська Донецької області загинув молодший сержант десантно-штурмових військ, житель села Кунівка Кобеляцької громади Максим Шевченко.

За інформацією ptv, Максим народився 22 грудня 1997 року в місті Кобеляки. Навчався до 4 класу в Кобеляцькому ліцеї №2, а згодом переїхав у село Кунівка та перевівся до Ліщинівської загальноосвітньої школи.

Закінчив Полтавський будівельний коледж, отримав 2016 році професію муляр-штукатур–лицювальник. Два роки служив в Кобеляцькому відділі поліції в групі швидкого реагування.

Пройшовши відповідну підготовку в навчальному центрі десантно-штурмових військ був призначений на посаду військового техніка.

З початку повномасштабного вторгнення рф боєць отримав дві бойові нагороди – “За вірність присязі” та “За зразкове виконання бойових завдань”.

«Завтра, 1 липня, о 10.00 у Полтаві біля Успенського собору буде звершено чин відспівування. Десь об 11 годині вирушаємо до села Кунівка, де плануємо бути близько 12.30. За адресою Першотравнева 46 можна буде попрощатися з Максимом. Після цього ми їдемо на цвинтар села Підгора, де завершимо прощання і поховаємо нашого воїна біля його мами», – зазначив у соцмережах брат загиблого Дмитро.

Перейти до вмісту