Ви тут:

Окупанти відводять свої війська на Запоріжжі у бік Херсона, тривають активні бойові дії – голова ОВА

Російські військові відводять свої сили з Мелітопольського та частини Василівського району Запорізької області. Переміщення окупантів відбувається у напрямку Херсона

Про це повідомив голова Запорізької обласної військової адміністрації Олександр Старух.

“По лінії розмежування продовжуються активні бойові дії, де наші військові дають гідну відсіч ворогу. Зіткнення відбуваються в Оріхові, Гуляйполі, від постійних обстрілів страждає Комишуваха та населені пункти поблизу”, – йдеться у повідомленні.

Крім того, Старух зазначив, що окупанти відводять війська з Мелітопольського та частини Василівського району. За його словами, переміщення відбувається у напрямку Херсона, що може свідчити про ротацію російських військових.

Також, за даними Старуха, у Запорізькому регіоні продовжується зведення ліній захисту, що суттєво допомагає нашим Збройним Силам давати відсіч окупантам. Наразі створено багато фортифікаційних споруд на підступах до Запоріжжя.

Водночас нагальним питанням залишається робота АЕС і загальна ситуація у місті Енергодар. Як зауважив очільник ЗОВА, станція продовжує працювати, хоча співробітники знаходяться під постійним тиском. Так чи інакше, атомна електростанція залишається українською та дає електроенергію в нашу енергосистему, – йдеться у повідомленні.

Перейти до вмісту