Ви тут:
Погода Полтавщина Суспільство 

Наступного тижня на Полтавщині прогнозують до +29 градусів

З 6 по 10 червня на території Полтавської області синоптики прогнозують до +29 градусів та без опадів.

У понеділок, 6 червня, антициклон з центром над Балтикою зумовить суху погоду в більшості областей України, повідомила синоптик Наталка Діденко.

“Лише на Одещині, Миколаївщині, Херсонщині та в Криму місцями пройдуть короткочасні дощі та прогримять грози. Вітер очікується північно-східним, невеликим або помірним. 6-го червня температура повітря в Україні – красуня. Не холод і не аж спека, протягом дня передбачається +23+29 градусів. Найвищі градуси спостерігатимуться на Запоріжжі та на Донеччині”, – зазначила Наталка Діденко.

Також додала, що найближчими днями суттєві дощі в Україні – навряд. Ранки, ночі та вечори будуть із хорошим свіжим повітрям, +10+19 градусів.

За інформацією Укргідрометцентру, на Полтавщині у понеділок – без опадів. Найближчої ночі температура повітря становитиме +11+13 градусів, вдень – до +24+26 градусів. Вітер – північно-східний, 7-12 м/с.

Протягом тижня на території області синоптики прогнозують без опадів. Температура повітря вночі коливатиметься від +11 до +16 градусів, а вдень від +23 до +28 градусів. Найспекотніше буде в п’ятницю – до +27+29 градусів.

Фото: ілюстративне

Перейти до вмісту