Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

“Дізнався від сусіда по дачі”: Юрій Максимов розповів про свою відставку з посади тренера “Ворскли”

Колишній тренер полтавців стверджує, що з ним з клубу ніхто не зв’язувався.

Більше про це він розповів FanDay.

«Чи керівники клубу пояснили вам свою позицію? Ні. Буквально вчора ввечері розмовляли з Лисаком (віце – президент «Ворскли», – прим.), але цієї теми не обговорювали. Про те, що мій контракт з «Ворсклою» добіг кінця, мені сьогодні сказав сусід по дачі.

Життя таке, але хотілося б, щоб хтось із клубу зі мною зв’язався з цього приводу, сказав «дякую» за виконану роботу. Все-таки частинка мого життя пройшла в Полтаві. А так виходить, що я дізнався про це від сторонніх людей. Якось не по-людськи.

Я так розумію, що він чекає на якесь рішення від Жеваго (почесний президент Ворскли, – прим.). Я так зрозумів, жодної конкретики щодо найближчого майбутнього клубу немає. Зрозуміло, що зараз усім не до футболу, у країні триває війна. Але якщо написали на сайті, то чому не подзвонити мені, не сказати про це.
У будь-якому разі життя продовжується. Вдячний Ворсклі, що для мене було створено всі умови. Не можу сказати, що не засмучений, бо на щось сподівався. Все ж таки два з половиною роки будував команду. Осад залишився від такого розлучення», – розповів Максимов.

15 листопада 2019 року полтавська «Ворскла» оголосила про призначення Максимова головним тренером першої команди. В тому ж сезоні він привів полтавців до фіналу Кубка України 2019/20.

Перейти до вмісту