Ви тут:
Суспільство Україна 

ЗСУ закріпили позиції та повністю контролюють Воєводівку, що біля Сєвєродонецька, – голова Луганської ОВА

Українські війська зачищають територію Білогорівки, куди через понтонну переправу річкою перейшли окупанти. Щойно приберуть всіх “зайвих” – рятувальники зможуть почати розбирати завалі в школі та сусідньому селі Шипілове, де 11 мешканців заблоковані у підвалі приватного будинку.

Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

“Воєводівка біля Сєвєродонецька – повністю наша, ЗСУ закріпили позиції. На вільній Луганщині досі залишаються більше 40 тисяч мешканців. Евакуація поновиться після зачистки Білогорівки”, – розповів Сергій Гайдай.

У Попасній захисники тримають оборону на нових укріплених позиціях, проривів немає. Голова ОВА додав, що “скоро ситуація має змінитися в наш бік”.

У Рубіжному рашисти щодня несуть втрати, тільки за вчора мінус п’ять танків, близько двох десятків 200-сотих, багато поранених. Лінія оборони – без змін.

Нагадаємо, зранку 9 травня голова Луганської ОВА повідомляв, що за підтримки авіації та артилерії основні зусилля ворог зосередив на спробі взяття від контроль Рубіжного та підготовці до продовження наступальних дій в напрямку Лисичанська. Збільшив вогневий вплив, намагається прорвати оборону військ.

Перейти до вмісту