Ви тут:
Суспільство Україна 

Війна закінчиться швидше, якщо економічні санкції будуть ще ефективнішими та більш рішучими, – Верещук

Війна закінчиться швидше, якщо економічні санкції будуть ще ефективнішими та більш рішучими. І якщо нафтогазове ембарго запрацює.

На цьому наголосила Віцепрем’єр-міністр України Ірина Верещук під час включення в прямий ефір італійського телебачення LA7 TV, повідомили у Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

“Війна триватиме до тих пір, поки у нас не буде достатньо зброї, щоб дати реальну відсіч ворогу.  Ми не маємо зараз необхідної зброї. У нас є обіцянки, але зброї, на яку ми розраховуємо, у нас немає. Війна закінчиться швидше, якщо економічні санкції, введені Заходом, будуть ще ефективнішими, ще більш рішучими. І якщо нафтогазове ембарго запрацює. У путіна просто не залишиться економічного потенціалу на нові ракети”, – зазначила Ірина Верещук.

Віцепрем’єр-міністр додала, що така агресивна політика ядерної держави, яку демонструє росія, небезпечна для усього світу: вчора нападу була піддана Грузія, після вчора – Молдова, сьогодні – Україна, а завтра – можуть бути уже держави Європейського Союзу.

Перейти до вмісту