Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

В Гадячі організували видачу продуктових наборів переселенцям

Налагоджене Полтавською обласною військовою адміністрацією забезпечення продуктовими наборами вимушених переселенців, які живуть у територіальних громадах Полтавщини стало неабиякою, своєчасною підтримкою для постраждалих від війни людей.

До реалізації справи доставки і роздачі гуманітарної допомоги долучається багато працівників освіти, культури, мистецтва нашої області. Так, протягом попереднього тижня викладачі і працівники Гадяцького фахового коледжу культури і мистецтв ім.І.П. Котляревського прийняли і перевантажили для кількох територіальних громад Миргородського району понад 30 тон – 4200 продовольчих наборів, доставлених з Полтави.

До слова, перевантажувати і складувати і приміщеннях коледжу пакунки з продуктами допомагали переселенці, що нині мешкають у гуртожитку коледжу – сьогодні коледж приймає 70 постраждалих людей з Харкова і харківської області, Донбасу, Луганської, Херсонської, Сумської областей.

6 травня разом з Миргородською військовою адміністрацією у коледжі відбулася чітко організована видача таких наборів для 1700 тимчасових мешканців Гадяцької громади. У пакунках – крупа, цукор, консерви, згущене молоко, олія, кава й печиво.

Анатолій Насменчук
Фото – Гадяцький коледж культури і мистецтв

Перейти до вмісту