Ви тут:
Суспільство 

У Сен-Тропе арештували віллу російського олігарха Фрідмана

3 травня Генеральне казначейство Франції внесло віллу Copab у Сен-Тропе до переліку “заморожених” російських активів у Франції.

Як повідомляє Радіо Свобода, журналісти “Схем” провели розслідування та встановили, що ця вілла на Лазуровому узбережжі належить родині російського олігарха Михайла Фрідмана. Зазначається, що раніше не було відомо, хто є власником розкішного маєтку. За даними “Схем”, вілла оформлена на французьку компанію.

Працівники ЗМІ повідомили, що вілла здається в оренду. Тому родина олігарха може заробляти на ній понад 180 тисяч євро щомісяця.

У вівторок, 3 травня, генеральне казначейство Франції ухвалило рішення внести елітну нерухомість родини Фрідмана до списку “замороженого” майна.

В результаті розслідування, журналісти “Схем” повідомили, що маєток записаний на французьку фірму SNC COPAB. У розпорядженні ЗМІ є документи, згідно з якими бенефіціарами компанії у рівних частках є доньки Михайла Фрідмана Лариса та Катерина Фрідман. Зокрема, ще 1 відсоток залишається за колишньою дружиною олігарха Ольгою Айзіман.

Перейти до вмісту