Ви тут:
Культура Полтавщина Суспільство 

У Лубенській громаді презентували книгу місцевого письменника “Дівчинка-тінь”

30 травня у Лубенській міській бібліотеці для дорослих ім. В.Леонтовича відбулася презентація книги молодого письменника, лубенця Олександра Ігнатенка “Дівчинка-тінь”.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Лубенської міської ради.

Олександр родом із села Новаки Лубенської громади. У грудні 2021 року видав свою першу книгу, фентезійну повість “Дівчинка-тінь”.

Підтримати молодого таланта та трішки розповісти про нього як особистість, до книгозбірні завітали класний керівник Олександра, учитель української мови та літератури Лубенської ЗШ№4 Оксана Любич-Роман, бібліотекар Новаківської книгозбірні Олена Симоненко, головний редактор газети “Лубенщина”, голова літоб’єднання ім. О. Донченка Олександр Міщенко.

Молодий письменник розповів про шлях, який торував, аби “Дівчинка-тінь” побачила світ. Ознайомив присутніх з сюжетною лінією повісті, яка порушує одвічні проблеми добра і зла, існування головної героїні у двох світах- людей та тіней, а ще надав творчій молоді низку рекомендацій, як досягти омріяної мети, аби старання літераторів-початківців увінчувалися результатом.

Фото: Лубенська міська рада

Перейти до вмісту