Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У 18 громадах Полтавщини переселенці отримали продуктові набори, – ОВА

У 18 тергромадах Полтавської області переселенці вже отримали індивідуальні продуктові набори від обласної військової адміністрації.

Про це повідомили у Полтавській ОВА.

Видача пакунків продовжується, щоб охопити всі громади області, аби внутрішньо переміщені особи, які там проживають, одержали таку допомогу. 5 травня центри видачі працюють у Котелевській, Білоцерківській, Великобудищанській, Кам’янопотоківській та Пришибській громадах.

Перевіряють роботу центрів на місцях заступники голови обласної військової адміністрації. Так, Максим Калінін відвідав Білоцерківську громаду, а Ігор Панченко побував у Пришибській і Кам’янопотоківській, Катерина Рижеченко – у Котелевській.

Перелік громад, де працюватимуть центри, оновлюється постійно. Протягом кількох тижнів продуктові набори отримають переселенці в усіх 60 громадах області.

Нагадаємо, набір видаватимуть переселенцям, які офіційно зареєструвалися як ВПО в управліннях соцзахисту після 24 лютого 2022 року. Один набір – для однієї людини.

Для отримання продуктового набору при собі потрібно мати документ, що посвідчує особу та довідку про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи.

Одна людина може отримати продуктові набори на всю родину. Для цього необхідно мати довідки про взяття на облік ВПО для кожного члена сім’ї.

Фото: Полтавська ОВА

Перейти до вмісту