Ви тут:
Культура Полтавщина Суспільство 

Щосуботи в Гадяцькому коледжі культури влаштовують дитячі свята для евакуйованих

«Доброго дня, ми з України!» – саме такими словами традиційно кожну суботу розпочинається зустріч з дітьми-переселенцями, що мешкають у гуртожитку Гадяцького фахового коледжу культури і мистецтв ім. І.П. Котляревського. Студенти спеціалізації «Видовищно-театралізовані заходи» на чолі з викладачами Анастасією Лимарь, Ярославою Роменською, Людмилою Фастовець підготували і провели патріотичний квест «Україна єднає серця!».

Дітки об’єдналися у дві команди, заспівали разом з талановитим викладачем нашого коледжу Володимиром Близнюком авторську пісню «Разом ми сила» та пісню «Ой у лузі червона калина». А далі вирушили зі своїми друзями в подорож станціями: «Карта України», «Народна скарбничка», «Долоньки добра», «Розважайся з нами», «Янголи України», «Діти України за мир».

На кожній станції за правильно виконані завдання обидві команди отримували букви, а в кінці подорожі з них склали найважливіші слова у житті людини – «МИР – ЦЕ ДОБРО І ЩАСТЯ».

Усі діти із захопленням брали активну участь у квесті. Святкова атмосфера добра і взаєморозуміння об’єднала всіх дітей в любові до рідної землі, ім’я якої – Україна.

У кінці зустрічі всі діти написали листи нашим воїнам – Захисникам України, які виборюють мир, спокій, свободу і майбутнє для рідної землі, висловили свою вдячність Героям за їхню мужність, сміливість та незламність.

Анастасія ЛИМАРЬ, викладач коледжу

Перейти до вмісту