Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Посварилися під час гри: На Полтавщині поліція з’ясовує обставини спричинення тілесних ушкоджень малолітній дитині

До відділення №2 (м. Кобеляки) Полтавського райуправління поліції 10-го травня, близько 22:50, надійшло повідомлення від медиків, що до лікарні з травмою голови доставлений 8-річний хлопчик. Поліція відкрила кримінальне провадження.

Джерело: Відділ комунікації поліції Полтавщини

Під час з’ясування обставин події поліцейські встановили, що дитина отримала травму під час раптової сварки з іншим хлопчиком, з яким фони грали у футбол. Подія сталася 8-го травня, близько 10-ї години, в одному із сіл Кобеляцької громади.

Про інцидент між малолітніми стало відомо лише за два дні, коли батьки звернулися до лікарні з приводу погіршення самопочуття хлопчика. Малолітнього у тяжкому стані госпіталізовано до дитячої міської клінічної лікарні Полтавської міської ради.

За даним фактом слідчий поліції, за процесуального керівництва Кобеляцького відділу Решетилівської окружної прокуратури, розпочав досудове розслідування за частиною 1 статі 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. У рамках кримінального провадження поліція ґрунтовно досліджує причини та обставини події.

 

фото: ілюстративне

Перейти до вмісту