Ви тут:
Культура Полтавщина Суспільство 

Полтавські піаністи стали лауреатами престижного “Kyiv Smart Piano – 2022”

Полтавські піаністи Антон Колодій і Олександр Олійник стали лауреатами престижного “Kyiv Smart Piano – 2022”

Про це повідомив директор Полтавського фахового коледжу мистецтв ім.М.Лисенка Микола Демченко.

ІІ Всеукраїнський конкурс молодих піаністів проходив дистанційно 11-12 травня, його ініціювали й провели Міністерство культури та інформаційної політики України та Національна музична академія України імені П.І.Чайковського. До участі запросили студентів музичних коледжів, музичних училищ, середніх спеціальних музичних шкіл. Головною метою конкурсу організатори визначили виявлення обдарованих молодих піаністів, які мають перспективи для професійної виконавської діяльності та прагнуть продовжувати навчання на вищому рівні фахової музичної освіти.

Двоє полтавців – Антон Колодій (викладач – Ела Трусова) і Олександр Олійник (викладач – Людмила Бубнова) отримали дипломи лауреатів І ступеня.

“Ми надзвичайно пишаємось нашими студентами і їх творчими здобутками! Це не перші мистецькі перемоги Антона Колодія і Олександра Олійника, хлопці надзвичайно наполегливі й перспективні. Вітаємо їх та педагогів, які допомагають їм професійно зростати”, – зазначив директор Полтавського фахового коледжу мистецтв Микола Демченко.

Фото: Полтавський фаховий коледж мистецтв ім.М.Лисенка

Перейти до вмісту