Ви тут:
PROвсе Суспільство 

“Несе смерть”: Анджеліна Джолі показала “камінець”, який знайшла маленька дівчинка з України

Голлівудська акторка та посол доброї волі ООН Анджеліна Джолі після поїздки до Львова опублікувала у своєму інстаграмі допис із розповіддю, що в Україні їй показали «особливий камінь», знайдений маленькою дівчинкою.

«Дівчинка, яка його знайшла, не зрозуміла, що камінь, яким вона гралася, насправді був уламком бомби. Він нерівний і важчий, ніж можна було б очікувати. Його блиск і незвичайний зовнішній вигляд мали привернути увагу дитини», – написала Джолі.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Angelina Jolie (@angelinajolie)

Акторка пояснила, що під час вибуху бомби чи снаряда гострі уламки важкого металу впиваються в тіла тих, хто перебуває поряд.

«Багатьом дітям, з якими я зустрічалася і які пережили удар по краматорському вокзалу, нещодавно видалили уламки. Це важкий і хворобливий процес. Фрагменти, близькі до життєво важливих органів, було занадто небезпечно видаляти, і в деяких випадках вони залишилися всередині», – написала Анджеліна Джолі.

За її словами, боротьба за припинення війни – це «щоденні перегони у спробі обмежити кількість убитих, поранених, переміщених та травмованих».

Голлівудська акторка та посол доброї волі ООН Анджеліна Джолі відвідала Україну 30 квітня.

Перейти до вмісту