Ви тут:
Погода Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині завтра буде прохолодно, а наприкінці тижня потепліє до +25 градусів

У вівторок, 10 травня, на території Полтавської області прогнозують до +13+15 градусів вдень, а вночі можливі заморозки. Але вже наприкінці тижня синоптики обіцяють майже спеку – до +22+25 градусів.

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

Вітер у вівторок повіватиме з північного заходу, на Лівобережжі України його пориви досягатимуть сильних, до 15-20 метрів за секунду, зазначила синоптик Наталка Діденко.

“Лише на північному сході – Сумщина, Полтавщина, Харківщина, а ввечері й повсюди на Сході України – часом невеликий дощ. Також може линути в Карпатах та на Закарпатті. Але все ж більшість території України буде із сухою погодою завтра”, – написала Наталка Діденко на своїй сторінці у фейсбуці.

Температура повітря найближчої ночі буде невисокою, +3+7 градусів, навіть подекуди можливі заморозки на грунті. Впродовж дня 10 травня потепліє до +15+19 градусів, на Закарпатті та на півдні Одеської області буде тепліше, до +18+22 градусів. Свіжішим очікується завтра повітря в Луганській, Харківській, Сумській, Полтавській областях, +12+15 градусів.

За інформацією Укргідрометцентру, у Полтаві та області 10 травня переважатиме хмарна погода. Найближчої ночі температура повітря знизиться до +3+5 градусів, а вдень – до +13+15 градусів. Вітер – північно-західний, 5-10 м/с.

“У четвер усміхнеться до нас літо – в Україні очікується майже спека, +20+28 градусів”, – додала Наталка Дідіенко.

Зокрема, на Полтавщині у четвер, 12 травня, прогнозують до +22+25 градусів, у п’ятницю – до +20+22 градусів.

Фото: ілюстративне

Перейти до вмісту