Ви тут:
Кримінал Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині 59-річного чоловіка підозрюють у вбивстві жінки

На Полтавщині поліція обґрунтовано підозрює 59-річного чоловіка у вбивстві мешканки Кременчуцького району. Фігуранту повідомлено про підозру та вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу.

Джерело: поліція Полтавщини

До відділу №2 (м. Горішні Плавні) Кременчуцького районного управління поліції 6 травня, близько 18:40, надійшло повідомлення від медиків, що 49-річна мешканка села Дмитрівка Кременчуцького району отримала смертельне ножове поранення. На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група поліція.

«Отримавши повідомлення про злочин, за вказаною адресою негайно прибула слідчо-оперативна група. На місці події слідчі поліції виявили тіло жінки із явними ознаками насильницької смерті. У ході огляду поліцейські виявили та вилучили речові докази, які направлені на експертне дослідження. Під час проведення першочергових оперативно-розшукових та слідчих дій вдалося встановити, що до скоєння даного злочину причетний 59-річний мешканець Кременчуцького району. Наразі фігуранту повідомлено про підозру та вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу», – повідомив тимчасовий виконувач обов’язків начальника відділу №2 (м. Горішні Плавні) Кременчуцького районного управління поліції Дмитро Забігайло.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, за процесуального керівництва Горішньоплавнівського відділення Кременчуцької окружної прокуратури, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

У разі доведення вини судом фігурантові загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

Перейти до вмісту