Ви тут:
Суспільство Україна 

На окупованих територіях у Запорізькій області росіяни активно готуються святкувати 9 травня, – ОВА

Білборди із забороненою в Україні символікою та портретами фейкових ветеранів Другої світової війни вже з’явилися в Бердянську, Мелітополі, Василівці, Михайлівці, Дніпрорудному.

Джерело: Запорізька ОВА

“Чесні українців, навіть на непідконтрольних нараді Україні територіях, знають: День Перемоги може бути лише один – той, коли ми змусимо росію капітулювати”, – зазначили в ОВА.

У селищі міського типу Михайлівка рашисти розпочали прийом пенсіонерів з метою постановки їх на облік для нібито подальшої видачі пенсій. Реєструють за паспортом. Як будуть використовувати зібрані дані насправді невідомо.

Схожа ситуація у Василівці. Тут окупанти пропонують місцевим заздалегідь реєструватися на отримання гуманітарної допомоги. Для цього просять надати паспортні дані. Після підриву залізничного мостового переходу поблизу Якимівки, окупанти шукають диверсантів.

У Мелітополі обшуки провели у цехах верхнього майданчика моторного заводу. У селах не оминають жодного будинку – розшукують учасників АТО/ООС. В Якимівській громаді вже понад 40 осіб було допитано.

У Бердянську місцеві вночі чули постріли поблизу порту. Після цього російські військові почали активно проводити на прилеглій території обшуки. Цей факт вкотре доводить, що у місті йде активний спротив окупантам.

Перейти до вмісту