Ви тут:

На Харківщині російські мародери проводять “перепис” побутової техніки у домівках місцевих жителів

На Харківщині російські окупанти перевіряють будинки місцевих мешканців. Крім того, зафіксовані випадки, коли росіяни проводили “перепис побутової техніки” в окремих помешканнях.

Про це повідомили у Борівській селищній раді.

“Зафіксовані випадки, коли окупанти проводили перепис побутової техніки в окремих помешканнях: записували, скільки в будинках знаходиться холодильників, телевізорів, пральних машин, мікрохвильових печей тощо. Яка мета такого “перепису”, залишається лише здогадуватись”, – зазначається у повідомленні.

Крім того, за даними місцевої влади, загарбники перевіряють помешкання, господарські будівлі, горища та підвали, заселяються в порожні будинки та заклади соціальної інфраструктури. Особливу увагу приділяють мисливцям, шукають і забирають мисливську зброю.

Також повідомляється, що, незважаючи на відсутність бойових дій, окупанти несуть втрати важкої техніки. Зокрема, аерозйомка зафіксувала, як у селі Богуславка вони вирішили перевірити, чи зможуть на танках перетнути обмілілий Оскіл. “В результаті не змогли доїхати навіть до русла – два ворожих танки так загрузли в муляці, що їх не змогли витягти навіть за допомогою іншої важкої техніки”, – зазначили в селищній раді.

Перейти до вмісту